interesant la Timişoara.

Dau aici afisul primului eveniment şi comunicatul de presă. (Ne vedem pe 16.)

afis

Muzică la PET

Daniel Silvian Petre şi Emil Kindlein lansează bomba cu Napalm d’Or

Daniel Silvian Petre şi Emil Kindlein lansează Napalm d’Or, un proiect muzical pe texte de Daniel Silvian Petre, din volumul de poezii „Napalm d’Or”, apărut anul trecut la editura Brumar.

Cei doi muzicieni cu experienţă – Daniel Silvian Petre (Survolaj şi Chin) şi Emil Kindlein (Not For Sale şi Şcoala de corecţie) – s-au reunit într-un proiect folk care fuzionează elemente de blues şi rock acustic. Sonoritatea este cât se poate modernă, pe lângă chitară şi voce se mai pot auzi pe disc muzicuţă, block-flote şi percuţii.

De ce cântaţi acustic? De ce folk?

“ Cânt în continuare cu Survolaj şi lucrăm acum la un video clip care va fi lansat în luna decembrie. În ce priveşte folk-ul simt nevoia unei întoarceri la simplitate. Mă regăsesc foarte bine în sound-ul de chitara şi voce şi chiar e o provocare pentru mine pentru ca nu am mai cântat niciodată aşa. În proiectul Napalm d’Or vreau să se audă multă poezie iar noile aranjamente de chitară acustică pun în evidenţă textul ceea ce pentru mine e primordial” Daniel Silvian Petre

Concertul Folk de lansare va avea loc luni, 16 noiembrie in Bunker (Str. E. Ungureanu Nr. 15) cu începere de la ora 19.00. Pretul e de 8 RON şi include cartea şi muzica.

Primii 10 spectatori vor primi muzica la PET … cu conţinut „periculos”: parola care permite download-area noului album. ATENŢIE conţine Napalm d’Or!!!. Ceilalti sunt aşteptat la concert cu un PET pentru care vor primi o reducere de 1 leu.

De ce muzică la PET? Ce vreţi să spuneţi prin asta?

PET-ul a devenit un simbol al societăţii noastre din plastic. Paradoxul e că detestăm PET-ul din toată inima noastră şi totuşi nu putem trăi fară el. În ce ne priveşte, Napalm d’Or susţine acţiunile pentru mai mult verde şi curăţarea ţării infectate cu PET-uri ” Emil Kindlein.

Concertul Napalm d’Or se va desfăşura în cadrul deschiderii stagiunii de toamnă a Centrului Cultural Gong care în această toamnă va organiza o serie de evenimente de Folk, Film şi Poezie în fiecare luni de la ora 19,00 în Bunker. Pentru secţiunea film în 16 noiembrie Centrul Cultural Gong va prezenta scurtmetraje în regia Lorenei Petre, o tânără regizoare a cărei premii la festivalurile de gen sunt o adevărată carte de vizită.

Reclame

2 Responses to interesant la Timişoara.

 1. Livia Basista spune:

  eu am fost
  tu ai fost?

  Apreciază

 2. moni stanila spune:

  din pacate, eram la bucuresti.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s